NOU! Livrare gratuită la comenzi de peste 600 RON

Politica de retur

Politica de retur

Aveți dreptul de a returna produsele achiziționate online de la FORM fără invocarea vreunui motiv într-un termen de 14 zile de la data primirii acestora. Vă rugăm să rețineți că vă veți pierde dreptul de returnare dacă nu declarați retragerea achiziției în termen de 14 zile de la primirea produselor comandate. Această solicitare trebuie transmisă prin e-mail la adresa de pe pagina noastră ”Contact”.

În conformitate cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, puteți returna comanda în orice moment, fără motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la livrare. Perioada de anulare, în legătură cu furnizarea de bunuri, se calculează din ziua următoare celei în care bunurile intră în posesia fizică a consumatorului. În această perioadă de timp, puteți returna produsele din orice motiv.

Dumneavoastră sau destinatarul trebuie să ne informați cu privire la decizia de retragere în scris pe e-mail la adresa de pe pagina noastră ”Contact”, în termen de 14 zile lucrătoare de la livrare.

Pentru a fi returnate produsele achiziționate prin intermediul site-ului, acestea trebuie să îndeplinească anumite condiții:
– să fie returnate în ambalajul original împreună cu toate accesoriile livrate inițial;
– să fie în aceeași stare în care au fost primite, noi, nefolosite;
– să nu fie deteriorate și să nu prezinte deficienţe estetice sau funcţionale;
– să fie expediate la adresa de pe pagina noastră ”Contact”, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 30 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea.
Dacă produsele nu respectă aceste condiții, ele nu pot fi returnate.

Vă rugăm să rețineți că veți fi responsabil pentru orice costuri de expediere suportate ca urmare a returnării produselor către FORM și ar trebui să vă asigurați că obțineți dovada expedierii produselor.

Rambursarea contravalorii produselor poate fi oferită numai pentru produsele ajunse în posesia noastră, la adresa de pe pagina noastră ”Contact”, în condițiile specificate mai sus.

Toate sumele aferente produselor returnate se rambursează prin transfer bancar în contul cardului din care s-a efectuat plata.

Politica noastră de returnări exclude articolele perisabile.