NOU! Livrare gratuită la comenzi de peste 600 RON

Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate

FORM pune preț pe respectarea dreptulului la intimitate. În acest sens, vă asiguărm că nu vom folosi niciodată și sub nicio formă datele dumneavoastră de contact sau informațiile pe care ni le trimiteți în alte scopuri în afara scopului pentru care au fost trimise și nu le vom împărtăși niciodată unor terțe persoane sau companii.

COLECTAREA ȘI UTILIZAREA INFORMAȚIEI

Nu vom vinde, oferi sau inchiria aceste informațiile colectate de acest site unor terțe persoane sau companii sub nici o formă. Datele dumneavoastră pot fi comunicate doar în cazul în care ne vor fi solicitate de dumneavoastră sau de autoritațile statului Român prin mandat judiciar.
Informațiile furnizate de dumneavoastră și înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și sunt comunicate numai următorilor destinatari: partenerii contractuali ai subscrisei în vederea furnizării de curierat și servicii de plată bancară.
Toate aceste date colectate sunt păstrate până când utilizatorul cere ca acestea sa fie șterse.
Colectăm informații atunci când ni le furnizați personal prin: abonarea la newsletter, feedback sau orice tip de comunicare cu adresa noastră de e-mail sau când achiziționați produse de pe acest site.
Tipurile de informații pe care le putem avea sunt: datele de identitate (date la efectuarea unui contract, trimiterea unui e-mail sau abonarea la newsletter), istoricul de navigare pe site-ul nostru (dacă ați dat accesul) și informațiile pe care ni le-ați trimis sau transmis, din conversațiile cu operatorul nostru.

FORMULARUL DE CONTACT

Pentru a ne contacta, utilizatorul trebuie să completeze un formular de contact în care să ofere anumite informații (nume, telefon, adresă de e-mail). Aceste informații sunt utilizate pentru a contacta utilizatorul în legatură cu serviciile de pe site pentru care el și-a manifestat interesul.

COMANDA PRODUSELOR

Pentru a putea beneficia de serviciile oferite de FORM, va trebui să furnizați anumite date cu caracter personal. Refuzul dumneavoastră de a furniza aceste date va determina imposibilitatea folosirii serviciilor FORM. și a derulării relațiilor de tip comercial. Ca regulă generală, puteţi vizita website-ul FORM. fără a fi necesar să furnizaţi datele personale.
Firma nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor care au link-uri pe acest site (legături de natură comercialp sau publicitară). Răspunderea pentru aceste site-uri o poartă în întregime proprietarii acestora.
Termenul de livrare al produselor comandate este cel stipulat în secțiunea „Detalii livrare”. FORM. nu poate fi trasă la răspundere pentru întârzierile cauzate de firma de curierat sau de imposibilitatea acesteia de a contacta clientul în timp util pentru respectarea termenului de livrare.
Prețurile produselor se pot schimba și modifica fără un anunț prealabil. Imaginile produselor sunt reale, dar există produse care au imagini cu titlu de prezentare sau un produs poate avea ca imagine o repetiție de produse. Detalii suplimentare pentru produse se pot solicita telefonic.
Există posibilitatea ca, în urma unei erori, anumite produse care apar pe site și sunt comandate de Client să nu mai existe în stoc. Într-un asemenea caz, Firma va contacta Clientul care a plasat comanda și îl va informa de această situație. Clientul poate aproba primirea comenzii fără produsul care nu mai este disponibil sau poate anula întreaga comandă. Orice sumă achitată în avans va fi returnată clientului în cazul anulării unei comenzi.

INFORMAȚII DIN RAPOARTE DE MONITORIZARE A TRAFICULUI

Atunci cand vizitați un site web, dezvaluiți anumite informații despre dvs. precum adresa dvs. IP, ora vizitei dvs., locul de unde ați intrat pe site-ul nostru, informații despre dispozitiv (cum ar fi modelul de hardware, versiunea sistemului de operare, browserul folosit etc). FORM, ca și alți operatori, înregistrează aceste informații cu scopul de a îmbunătății experiența utilizatorilor și calitatea serviciilor oferite. Aceste date conform noii legi în vigoare o să fie analizate numai cu acordul dumneavoastră.

SECURITATE

În conformitate cu cerințele legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestora, modificată și completată, și ale legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, FORM are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră sau altă persoană.
FORM a implementat măsuri fizice, electronice şi administrative de protecţie în conformitate cu reglementările menite să protejeze datele dumneavoastră personale.
Aceste date pot fi accesate doar de către un număr restrâns de persoane autorizate conform punctului 2. al Politicii de confidențialitate.
Depunem eforturi pentru a proteja FORM. și utilizatorii noștri împotriva accesului neautorizat sau a modificării, dezvăluirii ori distrugerii neautorizate a informațiilor pe care le deținem.
În special:
Vă oferim acces securizat la datele personale.
Ne revizuim practicile de colectare, stocare și prelucrare a informațiilor, inclusiv măsurile de securitate fizice, pentru a oferi protecție împotriva accesului neautorizat la sisteme.
Restricționăm accesul la informațiile cu caracter personal, oferindu-l numai persoanelor autorizate care sunt îndreptățite să afle respectivele informații pentru a le putea prelucra în numele nostru și care se supun unor obligații contractuale stricte de confidențialitate și pot fi trași la răspundere sau cărora li se poate desface contractul dacă nu îndeplinesc aceste obligații.
În cazul în care baza noastra de date a fost afectată în vreun fel ne asumăm responsabilitatea de a vă anunța și a anunța și autoritățile GDPR în maxim 72 de ore de la producerea evenimentului.

ANUNȚAREA MODIFICĂRILOR

Dacă decidem să ne schimbăm politica, vom afișa aceste schimbări pe această pagină astfel încât utilizatorii noștri să fie întotdeauna informați cu privire la informațiile pe care le colectam, cum le utilizăm și în ce circumstanțe, dacă există, le facem publice. Dacă decidem să utilizăm informații personale în alte scopuri sau modalități decât cele prezentate la momentul în care au fost înregistrate, îi vom anunța pe utilizatori prin intermediul unui e-mail.
Utilizatorii vor putea să fie sau nu de acord cu utilizarea informațiilor în alte scopuri. Vom utiliza informațiile în concordanță cu politica sub care informațiile au fost culese.

DREPTURILE TALE CA UTILIZATOR AL SITE-ULUI

Conform Legii 677/2001, vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a vă adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

ȘTERGEREA ȘI MODIFICAREA INFORMAȚIILOR PERSONALE

Pentru exercitarea acestor drepturi, puteți completa formularul de pe pagina aceasta.

CADRUL LEGAL

Toate prevederile acestui act sunt construite pentru a urma prevederile legilor din România și vor fi interpretate conform legislației române în vigoare.