NOU! Livrare gratuită la comenzi de peste 600 RON

Termeni și condiții

Termeni și condiții

Acești Termeni și Condiții aparțin firmei Form Creators S.R.L. (înmatriculată la Registrul Comerţului sub nr. J08/3544/2022 și având Codul de Înregistrare fiscală RO 47134653), denumită în cuprinsul acestui site „FORM”, „magazin online”, „site” sau „noi” și privesc serviciile oferite prin intermediul magazinului virtual www.form.ro

Termenul „Client” face referire la toate persoanele fizice și/sau juridice care accesează magazinul online sau comandă, prin orice mijloc agreat de FORM.RO

Utilizarea de către Client a site-ului www.form.ro echivalează  cu acceptarea Termenilor și Condițiilor (T&Cs) din prezentul document, precum și asumarea expresă a faptului că FORM. își rezervă dreptul de a revizui și actualiza site-ul și întreg conținutul său (incluzând prezenții T&Cs) fără notificare prealabilă. Acest fapt nu exonerează Clientul de obligația de a cunoaște și respecta conținutul acestui site.

Contul Client

În vederea folosirii site-ului www.form.ro și a serviciilor oferite de magazinul online, Clientul se obligă să:
– Furnizeze date reale și complete, completând toate câmpurile solicitate în formularul de înscriere și să le actualizeze ori de câte ori intervin modificări.
– Furnizeze o adresă de e-mail validă și să activeze contul creat și atașat respectivei adrese de e-mail. Autentificarea și urmărirea comezilor se va face cu ajutorul acestei adrese de e-mail, motiv pentru care vă recomandăm să indicați o adresă pe care o utilizați în mod recurent.

FORM își rezerva dreptul de a anula conturile și/sau comenzile plasate din conturi care prezintă suspiciunea unor conturi false sau conținand informații neveridice.

În cazul în care FORM constată că, în crearea Contului, Clientul a furnizat date nereale, neactuale sau incomplete, care i-au adus prejudicii, poate angaja răspunderea civilă sau penală a Clientului, dupa caz.

Comandă și plată

Clientul va plasa comanda online și va primi confirmare pe e-mail (la adresa cu care a fost creat Contul client). Produsele care se livrează pe comandă specială, la producător nu pot fi returnate.

Toate prețurile și, după caz, costul de livrare sunt exprimate în RON și includ TVA, în cuantum de 19%.

Prin plasarea comezii, Clientul confirmă că își asumă și acceptă Termenii și Condițiile și se obligă să ridice colteul și să platească prețul afișat în Coșul de cumpărături. FORM se obligă sa livreze produsul la adresa comunicată digital de către Client. Pentru livrări în afara României, Clientul trebuie să contacteze FORM (detalii cu privire la modalitățile de contact se regăsesc la secțiunea Contact).

Obligațiile Clientului

Clientul se obligă să respecte următoarele, asumându-și în totalitate consecințele unor acțiuni contrare celor de mai jos :
– Să nu folosească informațiile, pozele sau orice alte materiale de pe site în scop comercial sau orice alt scop, exceptând uzul personal. Folosirea sub orice formă, incluzând scopuri publicitare/comerciale este strict interzisă.
– Să nu copieze, multiplice, distribuie sau folosească informațiile, pozele sau orice alte materiale (grafică, logo, design) de pe site, fără acordul scris, obținut în prealabil de la FORM. Toate aceste elemente sunt proprietatea www.form.ro, sau ale colaboratorilor noștri, și sunt protejate de legea privind drepturile de autor.

Date cu caracter personal

FORM se obligă să nu divulge terților datele personale ale Clientului (precum nume, prenume, adresă de corespondență, telefon, adresă de e-mail), fără acordul acestuia, cu excepția cazurilor prevăzute de legislația română. Magazinul online FORM este gestionat cu respectarea prevederilor Legii nr. 677/2001 (pentru protecția persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date), modificată și completată, și Legii nr. 506/2004 (privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice), precum și prevederile Regulamentului pentru Protecția Datelor cu Carater Personal. FORM se obligă să stocheze și administreze datele personale furnizate de Client în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate (comandă, livrare, comunicare).